Ook voor 2015 hebben wij weer een speciale aantrekkelijke aanbieding !!!!

Wij willen jullie in deze lastige tijden een korting geven van 10% op de prijs van een Open Water opleiding. Om het nog gekker te maken, krijgt iedereen die aan een duikcursus begint de gelegenheid om voor een redelijke prijs een ABC-setje aan te schaffen. Het ABC-setje bestaat uit een masker, snorkel en buitenvinnen.

Wil je echter een ander masker,snorkel of vinnen dan kun je die bij ons uitzoeken. We hebben een ruime keuze. Je betaald dan alleen het verschil.

10% korting op een Open Water cursus bij opgave vóór 1 juli 2015.

 

Bij een opgave voor 1 juli 2015 bieden we een Open Watercursus (dus ook voor junioren) aan met een korting van 10%.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de laatste les in de Duiktoren te Enschede te houden, waar men tot 10 meter diepte kan duiken. De toegangskosten zijn voor eigen rekening.

Opgave kan worden gedaan via: info@samadai.nl of kom gewoon bij ons thuis, Reizebessum 4 te Markelo.

 

Wat gaat het dan kosten?

Om je een voorbeeld te geven:

Een PADI of NAUI Open Water Diver kost normaal € 365,00, nu krijg je deze voor  € 328,50 per persoon. Geef je je op met 2 personen of meer, dan krijg je deze voor maar € 300,00 per persoon (dit is dan inclusief de 10% korting). Daar komt dan de eventuele toegangskosten voor de laatste les in de duiktoren te Enschede nog bij. Deze kosten bedragen circa € 15,00 per persoon.

Tijdens de cursus zijn uitrusting en brevet inclusief.

 

Duikschool Samadai Duikers

tel.: 0547 – 364425