Als Open Water diver weet je al welke dingen je kan zien onderwater. Je hebt al een aantal duiken gemaakt en het leven onderwater kunnen zien. Duiken is een prachtige sport, vind jij althans. Dat zal blijken uit jouw ervaringen. Maar wat heb jij meegemaakt, en heb je dit vastgelegd? Ongetwijfeld heb je ooit een moment gehad waarvan je dacht: Kan een ander dit maar zien!…

Met de specialty ‘Digitaal Onderwater Fotografie’ zul je in 2 duiken ervaren hoe het is om onder water digitale foto’s te maken. Je leert wat de kenmerken zijn van verschillende camera’s en voert discussies over hoe je het beste plaatje kan schieten onderwater.

In de eerste duik zul je vooral bezig zijn met het ontdekken van je apparatuur en onderwerpen zoeken om te fotograferen. Samen met je medecursisten oefen je welke posities handig zijn voor het nemen van een goede foto.

In de tweede duik zal na evaluatie van de foto’s meer ingegaan worden op de verschillende instellingen van de camera. Macrofoto’s maken en de witbalans instellen zijn voorbeelden hiervan.

Wanneer je in de toekomst iets ziet onderwater, en je hebt je camera in de aanslag, maak jij prachtige foto’s die je aan familie en vrienden kan laten zien! Ze zullen hun ogen bijna niet geloven.

Met het doen van deze specialty wordt jij een specialist in het fotograferen onderwater!

Meld je aan voor deze cursus en vraag wat voor jou de opties zijn.