Je komt boven na een duik. Een klein beetje vermoeid, maar wel een prachtige duik! Op de meters is te zien dat je meer lucht hebt verbruikt als de ervarenere duikers, en de duikers kijken je wat verontwaardigd aan wanneer je begint over het geweldige zicht onderwater…

In de specialty ‘Peak Performance Buoyancy’ (ppb) leer je wat je lichaam doet onderwater, en hoe je de duikuitrusting en je gedrag daar op aanpast.

In stappen merk je dat je steeds soepeler in het water gaat liggen en je door simpele truukjes toe te passen al een trimspecialist wordt.

Deze curus bestaat uit 2 duiken. In de eerste duik zul je gaan uitloden en met een bepaalde hoeveelheid lood de duik starten. Onder water worden een aantal oefeningen gedaan om te kijken wat je al kan en wat er nog bijgeschaafd kan worden.

Je instructeur zal technieken laten zien die makkelijk uit te voeren zijn en waarmee je tijdens de cursus, maar ook daarna, makkelijk door het water kunt voortbewegen en manoeuvreren.

In de tweede duik zal in een spelvorm een aantal oefeningen gedaan worden waarmee je kunt ‘voelen’ wat je lichaam doet onder water. Met visualiseren waar delen van je lichaam zich bevinden en controle over je ademhaling zul je geen zand opwaaien en natuur kapot maken, en daarmee maak je jezelf tot een echte specialist in het trimvermogen!

 Met het doen van deze specialty word jij een echte specialist in het trimmen en voortbewegen!

 Meld je aan voor deze cursus en vraag wat voor jou de opties zijn.